Cv-ketel monteur

CV ketel monteur in Nieuwegein

Een CV ketel zorgt voor het verwarmen van uw woning op de koude dagen in de herfst en winter, in het geval van een combiketel zorgt het daarbij voor de warmwatervoorziening in uw woning. U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winterdag niet kunt genieten van een lekkere warme douche, niet kunt afwassen of in de kou zit door een haperende CV ketel. Door uw CV ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen en zal de CV ketel ook bij een temperatuur onder het vriespunt zorgen voor een lekker verwarmde woning. Wij bieden u de CV ketel monteur in Nieuwegein met een jarenlange ervaring in zowel het onderhouden van een CV ketel als het verhelpen van storingen. Is uw CV ketel al toe aan onderhoud?

Onderhoud van uw CV

Het onderhouden van de CV ketel wordt vaak vergeten, waardoor onderdelen slijten of zelfs volledig kapot gaan. Iets wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen, omdat een storing hier vaak het gevolg van is. Door uw CV ketel eens per half jaar te laten onderhoud door onze CV ketel monteur in Nieuwegein en omgeving, weet u zeker dat beginnende slijtage snel opgemerkt wordt en kapotte onderdelen tijdig vervangen kunnen worden. Bij dit onderhoud zal onze monteur tevens zorgen voor het verwijderen van stof tussen de onderdelen.

CV ketel monteurMocht u nog een losse boiler hebben, dan zijn we er vanzelfsprekend ook om deze voor u te onderhouden. Zo geniet u het hele jaar van warm water en uw verwarming!

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. EWS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button