CV-ketel reparatie

Reparatie cv-ketel in Nieuwegein laten uitvoeren

 

De cv-ketel speelt een belangrijke rol in uw huis, met name in de koude wintermaanden. Dankzij een cv-ketel kunt u lekker warm douchen of de verwarming aanzetten. Mocht u problemen ondervinden met de cv-ketel, dan wilt u deze natuurlijk snel opgelost hebben. EWS Loodgieters heeft een ruim netwerk van ervaren loodgieters die u hier prima bij kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een loodgieter langs te laten komen.


Noodzaak van een reparatie van uw cv-ketel

 

cv-ketel reparatie Als er problemen zijn met uw cv-ketel, is dit misschien niet de eerste klus die u aan wilt pakken. Toch is wel belangrijk om een cv-ketel op korte termijn te laten repareren. Als uw cv-ketel kapot is, heeft u geen warm water meer in huis. Dit betekent niet alleen koud douchen, maar ook dat u de verwarming niet meer kunt gebruiken.

Ook zorgt een oude cv-ketel die niet goed is onderhouden voor een verhoogd risico op lekkages. Lekkages kunnen erg veel schade aanbrengen, het is daarom verstandig om dit te voorkomen. Daarnaast kan het repareren van de ontluchter in de cv-ketel ervoor zorgen dat u niet onnodig veel geld hoeft te betalen. Een kapotte ontluchter belemmert namelijk de prestaties van uw ketel en dit schroeft de energierekening op.


Met spoed een cv-ketelstoring in Nieuwegein laten verhelpen

 

Soms ontstaan er noodsituaties die vragen om snel handelen. Gelukkig is EWS Loodgieters daarom 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dit geldt zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. Deze spoedservice zorgt ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten op een spoedreparatie of vervanging. Daarnaast zijn onze loodgieters altijd snel ter plaatse, omdat wij groot netwerk van ervaren loodgieters hebben verspreid over heel het land. U hoeft alleen contact met ons op te nemen, dan zorgen wij dat de cv-ketelstoring zo snel mogelijk is opgelost.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24 uurs service
  • Snel en voordelig
  • De vakman in uw regio!
  • Allround loodgieter
Call Now Button