Gaslekkage

Gaslekkage in Nieuwegein

gaslekkage repareren in NieuwegeinU denkt er liever niet over na; hetgeen een gaslekkage in Nieuwegein tot gevolg kan hebben. Vaak worden de mogelijke gevolgen van zo’n lekkage in huis onderschat. Naast het risico op een explosie, wanneer een gaslekkage gecombineerd wordt met open vuur, ligt ook een koolmonoxidevergiftiging op de loer. Op het moment dat de concentratie koolmonoxide in de lucht te hoog wordt, ervaart men een vermoeid gevoel. In het ergste geval valt u in slaap en verstikt u zichzelf. Het toont aan hoe belangrijk het is om snel te handelen bij een lekkage in Nieuwegein. Onze loodgieters staan voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Hoe herkent u een lekkage in Nieuwegein?

Het is bepaald niet eenvoudig om een gaslekkage te herkennen. Men koppelt de geur van het gas meestal niet direct aan een lekkage. De geur koppelt men vaak überhaupt niet aan gas. Geur is niet het enige waaraan men een gaslekkage kan herkennen. Denk bijvoorbeeld ook aan een sissend geluid rond de plek waar zich de bron van het gaslek bevindt. Op het moment dat u zo’n sissend geluid hoort, kunt u het beste direct de loodgieter inschakelen. Zelf een lekkage in Nieuwegein oplossen is doorgaans erg lastig. Een derde symptoom die hoort bij een lekkage is een onverklaarbaar vermoeid gevoel. Het hangt samen met de koolmonoxidevergiftiging die al genoemd werd.

Laat een gaslekkage direct verhelpen

Blijf niet zitten met een gaslekkage in huis, maar schakel direct onze loodgieter uit Nieuwegein in. De loodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar, om een lekkende gasleiding voor u te verhelpen. Het is sterk aan te raden om een koolmonoxidemelder op hangen te hangen in ruimtes waar gas gebruikt wordt. Denk hierbij niet alleen aan de keuken, maar bijvoorbeeld ook aan de ruimte waar de cv-ketel geïnstalleerd is.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button