Regenpijp lekkage

Regenpijp lekkage in Nieuwegein

Heeft u last van een regenpijp lekkage? Voordat u actie kunt ondernemen moet er uitgezocht worden waar de schade zit. Dit kunt u heel gemakkelijk zelf doen. Op basis hiervan kan gekeken worden of er een installateur moet komen. Als er een gat in de regen pijp zit is het verstandig om deze te vervangen. Het kan ook zijn dat er maar een gedeelte van de pijp vervangen hoeft te worden. Een regenpijn demonteren gaat gemakkelijk wanneer deze niet verlijmd is. Als het wel verlijmd is zal er een stuk afgezaagd moeten worden. Wanneer u last heeft van een regenpijplekkage in Nieuwegein en het lukt u zelf niet om het te herstellen, neem dan contact met ons op.

Vakkundige installateur

regenpijp lekkage

Zit er een gat of een scheur in uw regenpijp? Dan is deze regenpijp dus toe aan vervanging. U kunt dit zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door een vakkundige installateur. Dan weet u dat het goed en veilig gebeurt door iemand die er verstand van heeft. Wij hebben een groot netwerk van professionele loodgieters die deze klus snel voor u kunnen oplossen. Door telefonisch contact met ons op te nemen kunt u een afspraak maken. Wij hebben een groot landelijk netwerk van gediplomeerde installateurs met jarenlange ervaring. Er is dus altijd een loodgieter in uw regio die u snel van dienst kan zijn. Bel vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak te maken met één van onze vakmensen. Wij regelen snel een ervaren loodgieter voor u.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button