Loodgieter Vianen – SLS Loodgieters

  • 24 uurs service
  • Snel en voordelig
  • De vakman in uw regio!
  • Allround loodgieter

Vandaag nog uw lekkage verholpen? Neem direct contact op

Schakel hulp van onze loodgieter in Vianen in bij renovaties

Bent u van plan om uw badkamer, keuken of woning als geheel te renoveren? In dat geval zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de manier waarop de leidingen door uw woning lopen, de cv-ketel die hierbij eventueel vervangen moet worden, enzovoorts. Onze loodgieter in Vianen staat voor u klaar, om u bij deze renovatiewerkzaamheden te helpen. Vooraf zullen we u van passend advies voorzien, om er zeker van te zijn dat uw plannen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Blijkt uw plan niet volledig haalbaar te zijn? In dat geval denken we graag met u mee over een passend alternatief.

Niet alleen voor een renovatie in huis kunt u op SLS Loodgietersbedrijf rekenen. Ook bij losse installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bieden we u graag de helpende hand. Denk aan het vervangen van een oude cv-ketel, het oplossen van een lekkage of het preventief doorspuiten van de afvoerleidingen bij een beginnende verstopping. Voor welke klussen kunt u onze ervaren loodgieter in Vianen goed gebruiken?

Werkzaamheden van de loodgieter in Vianen

Doorgaans verdelen wij onze werkzaamheden onder over drie categorieën, namelijk: installaties, reparaties en onderhoudsklussen. Het is bijzonder belangrijk om installatieklussen op een correcte wijze uit te voeren, om de kans op de noodzaak van een reparatie te minimaliseren. Een reparatie zou bijvoorbeeld noodzakelijk zijn, als de aangelegde leidingen niet goed op elkaar aansluiten. Er ontstaat hierbij speling tussen de leidingstukken, waarlangs vocht uit de leidingen kan sijpelen.

Het onderhouden van loodgieterselementen is eveneens erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, wordt de kans op een cv-ketelstoring, een lekkage of een verstopte afvoerleiding aanzienlijk kleiner. Onze betrouwbare loodgieter in Vianen raadt woningbezitters aan het onderhoud zeker eens per twee of drie jaar uit te laten voeren. Wanneer heeft u uw cv-ketel voor het laatst laten controleren?

Spoedloodgieter voor het uitvoeren van reparaties

Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgt met een vervelende lekkage, verstopping of storing in de cv-ketel, kunt u op onze spoedloodgieter in Vianen rekenen. Onze spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor hulp. Met speciale hulpmiddelen kunnen we onder meer de bron van een lekkage relatief snel achterhalen. De kans op een ernstige waterschade aan uw woning wordt zodoende klein! Bij een verstopping van uw afvoer kunnen we deze onder een hoge druk doorspuiten, of bijvoorbeeld een klein haakje gebruiken.

24/7 bereikbaar

Snel en voordelig

Erkend loodgietersbedrijf

Omgeving Nieuwegein

Loodgieter Vianen

Voordelen van een installatiebedrijf

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor de hulp van een installatiebedrijf in Vianen te kiezen. Aan het inschakelen van professionele loodgieters zitten immers diverse voordelen. Niet alleen bent u met de hulp van een vakman verzekerd van een vakkundige uitvoering. Ook kan een ervaren loodgieter van ons installatiebedrijf u van passend advies voorzien. Bent u bijvoorbeeld van plan om de badkamer te renoveren? In zo’n geval kan het fijn zijn als u geadviseerd wordt over de haalbaarheid van uw plannen. Waar nodig kan een loodgieter met u meedenken over betere alternatieven, om de renovatie naar uw wensen uit te kunnen voeren.

Andere voordelen aan het inschakelen van een loodgietersbedrijf in Vianen is dat de kans op lekkages erg klein is. Wanneer u zelf leidingen aan zou leggen, zou er speling tussen de leidingstukken kunnen ontstaan. Dit resulteert in nare lekkages! Een installatiebedrijf beschikt niet alleen over de juiste materiaal en kwalitatief goed gereedschap, ook hebben onze werknemers een jarenlange ervaring in het vak. De kans op complicaties is hierdoor minimaal. Een derde voordeel van ons loodgietersbedrijf is de spoeddienst die we u bieden. Deze spoeddienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om te helpen bij noodsituaties.

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button