Lekkage

Lekkage in Nieuwegein

 

Heeft u momenteel last van een lekkage in uw woning in Nieuwegein? We snappen dan dat dit een grote ergernis voor u is! Niet alleen zal het lastig zijn om de bron van de lekkage te achterhalen, ook de ontstane waterschade bij een lekkage is vaak maar gedeeltelijk om helemaal niet te repareren.

Lekkage

Om u in deze situaties te helpen, staan onze loodgieters voor u klaar. Wij komen graag naar u toe in Nieuwegein of omgeving om de bron van een lekkage te traceren en deze waar mogelijk direct voor u te verhelpen. Mocht de opgelopen waterschade goed te herstellen zijn, dan zullen we u ook hier bij helpen! Zo heeft u een totaaloplossing voor het verhelpen van een lekkage, uitgevoerd door enkel vakkundige en ervaren loodgieters bij u in de omgeving.

 

Aard van een lekkage

 

Een lekkage kan op zeer veel verschillende manieren ontstaan. Zo kan een er tijdens een regenbui water onder uw dakpannen tussen het houtwerk van uw woning en de dakbedekking komen, kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in bijvoorbeeld de afvoer van een vaatwasser of wasmachine en is het mogelijk dat er leidingen springen. Voor het verhelpen van dergelijke lekkage in Nieuwegein staan onze gespecialiseerde loodgieters klaar.

In veel gevallen is lekkage te verhelpen door een deel van de leiding te vervangen, een rubber ringetje om de leiding te plaatsen of bijvoorbeeld het lekkende onderdeel van uw vaatwasser te vervangen. Waar mogelijk zullen we dit bij het traceren van de bron van een lekkage direct voor u doen!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24 uurs service
  • Snel en voordelig
  • De vakman in uw regio!
  • Allround loodgieter