Lekkage

Lekkage in Nieuwegein

Heeft u momenteel last van een lekkage in uw woning in Nieuwegein? We snappen dat dit een grote ergernis voor u is! Niet alleen zal het lastig zijn om de bron van de lekkage te achterhalen. Ook de ontstane waterschade bij een lekkage is vaak maar gedeeltelijk of helemaal niet te repareren.

Lekkage

Lekkage NieuwegeinOm u in deze situaties te helpen, staan onze loodgieters voor u klaar. Wij komen graag langs in Nieuwegein of omgeving om de bron van de lekkage te traceren. Waar mogelijk zullen we de lekkage direct voor u verhelpen. Mocht de opgelopen waterschade goed te herstellen zijn, dan zullen we u ook hier bij helpen! Zo heeft u meteen een oplossing voor het verhelpen van de lekkage. Onze ervaren en vakkundige loodgieters bij u in de omgeving helpen u graag.

Aard van een lekkage

Diverse factoren kunnen een lekkage veroorzaken. Bij een regenbui kan er water in uw houtwerk en dakbedekking komen. Dit water komt onder uw dakpannen vandaan. Een lekkage kan ook ontstaan door kleine scheurtjes in de afvoer van uw vaatwasser of wasmachine. Het gevolg hiervan is dat er mogelijk leidingen kunnen springen. Voor het verhelpen van dergelijke lekkage in Nieuwegein staan onze ervaren loodgieters klaar.

In veel gevallen is de lekkage te verhelpen door een deel van de leiding te vervangen. Ook zou u een rubber ringetje om de leiding kunnen plaatsen. Daarnaast kunt u het lekkende onderdeel van uw vaatwasser vervangen. Waar mogelijk zullen we dit bij het traceren van de bron van een lekkage direct voor u doen!

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button