Leidingwerk

Leidingwerk; een compleet dienstenpakket

Leidingen zijn in elke woning de stille kracht. Op het moment dat de leidingen doen wat ze moeten doen, heeft u eigenlijk niet door dat er überhaupt leidingen in uw huis aanwezig zijn. Pas als er problemen met het leidingwerk ontstaan, loopt u tegen vervelende problemen aan. Is dat bij u op dit moment ook het geval? In dat geval raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Op het gebied van leidingwerk bieden wij namelijk een uitgebreid dienstenpakket aan.

Leidingen vervangen

Het kan altijd voorkomen dat één van de leidingen in een woning kapotgaan. Een leiding kan springen, een leiding kan lek raken of een leiding kan gaan slijten. Op het moment dat een leiding kapot is, merkt u dit al snel. Mogelijk gaat de leiding lekken of valt opeens bijvoorbeeld de waterdruk in uw woning weg. Als u van een dergelijk probleem last heeft, is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen.

Dáárvoor kunt u met ons contact opnemen. Wij zijn namelijk in staat om leidingen te vervangen. Dit doen we overigens alleen als we echt geen andere uitweg zien. Mochten we een leiding kunnen repareren, doen we dat uiteraard.

Leidingen repareren

Heeft u problemen met het leidingwerk in uw woning? Zoals u hierboven al heeft kunt lezen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Ongeacht wat de oorzaak is, is het van belang dat deze oorzaak snel hersteld wordt. Daarvoor kunt u direct met ons contact opnemen. Wij zijn vervolgens in staat om het leidingwerk in uw woning tot in perfectie te repareren.

Leidingen inspecteren

WaterleidingenHeeft u het idee dat er iets mis met één van de leidingen in uw woning is? Als dat het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met dank aan ons apparatuur zijn wij in staat om alle leidingen te inspecteren. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, sporen wij het probleem snel en vroegtijdig op.

Neem direct contact met ons op

Wilt u graag dat er naar uw leidingwerk wordt gekeken? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw situatie zorgen wij voor een passende oplossing. Wij doen er alles aan om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij staan klaar voor alle inwoners van Nieuwegein en omliggende plaatsen.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button