Verstoppingen

Verstoppingen in Nieuwegein

Lekkages rond uw leidingen, storingen in uw CV ketel, het zijn voorbeelden van grote ergernissen binnen veel huishoudens. Ook verstoppingen in de afvoer van bijvoorbeeld een toilet of gootsteen behoren tot dit rijtje, omdat het in veel gevallen voor een vervelende stank zorgt en het daarnaast in sommige situaties niet meer mogelijk is om gebruik te maken van deze voorzieningen. U moet er toch niet aan denken, dat u niet meer naar het toilet kunt door een verstopte afvoer? Voor het oplossen en voorkomen van verstoppingen in Nieuwegein staat ons loodgietersbedrijf klaar. We komen graag naar u toe om uw afvoer door te spuiten en zo het probleem op te lossen. Naast het doorspuiten van uw afvoer, kunt u zelf ook zorgen voor maatregelen.

Tips tegen verstoppingen in Nieuwegein

Aan de basis van het voorkomen van verstoppingen in Nieuwegein ligt vanzelfsprekend het voorkomen van afval in uw afvoer. Afval kan zich aan de rand van uw afvoer binden, waardoor uw afvoer verstopt raakt. Gebruik niet meer toiletpapier dan nodig is, zorg dat afval van de afwas opgevangen wordt door een zeefje in de gootsteen, enzovoorts. Vergeet ook niet te denken aan de afvoer aan de buitenzijde van uw woning, door bijvoorbeeld een klem over uw regenpijp te zetten waarmee bladeren en takjes tegengehouden worden.

VerstoppingenHet eens per half jaar door laten spuiten van de afvoer door een erkende loodgieter is dan een laatste, extra hulpmiddel om verstoppingen te verhelpen. Wanneer mogen we uw afvoer doorspuiten?

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button