Installatiebedrijf

Installatiebedrijf in Nieuwegein

Wanneer u momenteel bezig bent met de verbouwing van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer, zult u op een gegeven moment toekomen aan de inrichting van deze ruimtes. Kiest u voor een strak en modern interieur, of krijgt juist een klassieke inrichting uw voorkeur? Helaas is het niet altijd mogelijk om al uw wensen te verwezenlijken, omdat de afvoer bijvoorbeeld op de verkeerde plek zit, omdat er niet voldoende verbindingspunten met het elektriciteitsnet blijken te zijn, enzovoorts. Voor deze situaties staat ons installatiebedrijf in Nieuwegein voor u klaar! Wij kunnen u helpen vanaf het leggen van de leidingen, tot het onderhouden van uw uiteindelijke afvoer. Zo heeft u alles op het gebied van installatie onder een dak!

Advies en installatie door installatiebedrijf in Nieuwegein

Onze werkzaamheden beginnen bij het geven van een passend advies op maat, als u begint met het inrichten van uw nieuwe badkamer of keuken. Wellicht heeft u zelf al een idee, dan zullen wij de haalbaarheid hiervan voor u inschatten. Mochten er goedkopere of beter passende alternatieven zijn, dan zullen we deze altijd aan u voorleggen. Zo weet u precies wat er mogelijk is en krijgt u later geen spijt van uw keuze!

Installatiebedrijf

Nadat we allebei tevreden zijn met het plan van aanpak, zullen onze ervaren loodgieters zorgen voor een vakkundige en daadkrachtige uitvoering van de werkzaamheden. Zo vindt u in ons installatiebedrijf in Nieuwegein alles wat u zoekt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden in deze tak van het loodgieterswerk.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Neem contact op

Loopt het water niet meer weg door de afvoer? Wij kunnen u direct helpen. SLS Loodgieters is een onderneming waar kwaliteit voorop staat. Met ons gecertificeerd personeel kunnen wij elke klus aan!

Menu
Call Now Button