Veelgestelde vragen

Om u spoedig en gemakkelijk te kunnen helpen, kunt u hier alle veelgestelde vragen van onze klanten lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, vraag het ons door te bellen naar 030-7820560.

Wij helpen u bij al uw loodgietersproblemen:

  • Verhelpen van lekkages
  • Installatie van cv-ketel
  • Onderhoud van cv-ketel
  • Dakdekkerswerk
  • Verhelpen van verstoppingen
  • Aanleggen van riolering

 

Staat uw probleem hier niet tussen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken!

Wij zijn actief in Nieuwegein en Vianen.

Maak gemakkelijk een afspraak via 030-7820560

Dankzij de spoedservice hoeft u nooit lang te wachten op een loodgieter. Mocht er een urgent probleem zijn, dan zorgt de spoedservice ervoor dat er zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe komt. Dit kan tijdens reguliere werktijden, maar ook in de avonduren. Verder kan er ook een loodgieter komen in het weekend. Een noodsituatie is dus zo verholpen.

Een lekkage wordt meestal opgemerkt door het ontstaan van een vochtplek. Zo’n vochtplek kan zorgen voor veel schade, het is daarom verstandig om snel te handelen. De vochtplek bevindt zicht niet altijd op de plek van de daadwerkelijke lekkage, ga daarom opzoek naar waar de lekkage zit. Bel daarna EWS Loodgieters zodat zij de lekkage voor u kunnen verhelpen.

Als de Cv-ketel niet meer werkt kan dit verschillende redenen hebben. Controleer of de zekering nog werkt en of het snoer niet onderbroken is. Vaak geeft de Cv-ketel zelf een foutmelding waaruit u kunt afleiden wat het probleem is. Als dit niet zo is, zit het probleem waarschijnlijk bij de stroom en niet bij de Cv-ketel zelf. Er kan altijd een loodgieter worden ingeschakeld om het probleem op te lossen.

Een verstopping van het toilet is vervelend, maar meestal gemakkelijk te verhelpen. Er zijn een aantal methoden om een toilet te ontstoppen. Met behulp van een ontstopper kan er een vacuüm gecreëerd worden, waarna de ontstopping los komt te zitten. Er zijn ook middeltjes om door de wc te spoelen. Zo kan een mix van natuurazijn en baksoda helpen, maar er zijn ook chemische middelen. Als dit alles niet helpt en uw toilet verstopt blijft, is het verstandig een loodgieter in te schakelen.

Als er geen warm water meer in huis is, kan dit liggen aan de Cv-ketel. Het kan bijvoorbeeld dat deze moet worden bijgevuld. Een waterdruk tussen de 1,5 en 2 bar is ideaal. Verder kan het zo zijn dat er lucht in de radiator zit. In dit geval moet u de radiator ontluchten. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan kunt u een loodgieter bellen. Verder kunt u kijken of de Cv-ketel een storingscode aangeeft.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24 uurs service
  • Snel en voordelig
  • De vakman in uw regio!
  • Allround loodgieter
Call Now Button