Wilt u een kapotte cv repareren? De loodgieter geeft u advies!

CV ketel Nieuwegein
Nieuws

Heeft u momenteel last van een kapotte cv in uw woning? Laat uw cv repareren door de loodgieters van ons loodgietersbedrijf! Deze loodgieters hebben een jarenlange ervaring in het oplossen van storingen in de cv-ketel bij particulieren thuis. Vaak blijken versleten onderdelen of grote stofhopen in de cv-ketel de bron van de storing te zijn. Door regelmatig onderhoud aan de cv-ketel uit te laten voeren minimaliseert u de kans op cv-storingen. Wanneer heeft u de cv-ketel in uw woning voor het laatst laten onderhouden? Wij raden woningbezitters doorgaans aan om de cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden. Dit is logischerwijs enigszins afhankelijk van de leeftijd van een cv-ketel.

Zelf een kapotte cv repareren in uw woning

Naast de mogelijkheid om de kapotte cv te laten repareren door de loodgieter, kunt u een kapotte cv soms ook zelf repareren. Door de foutcode op het display van de cv-ketel op te zoeken in de handleiding van de cv-ketel, weet u precies welke stappen u moet zetten om de storing op te lossen. Soms zal u worden aangeraden om de hulp van een loodgieter in te schakelen, maar in andere gevallen is het voldoende om de cv-ketel te resetten. Hoe u de cv-ketel kunt resetten vindt u eveneens in de handleiding van de cv-ketel.

Bent u de handleiding van de cv-ketel in huis kwijt? Geen probleem! Van veel cv-ketels vindt u op internet een digitale handleiding.

Advies over een nieuwe cv-ketel

Soms is het laten repareren van uw kapotte cv-ketel niet langer rendabel. Dit geldt met name voor de cv-ketel die al vele jaren meegaan! In zo’n geval kunt u de aanschaf van een nieuwe cv-ketel overwegen. De loodgieters van ons loodgietersbedrijf staan voor u klaar om u hierover te adviseren. Op dit moment zijn met name de combiketels erg populair! In een combiketel worden een losse boiler en losse cv-ketel gecombineerd tot een apparaat.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service

Snel en voordelig

De vakman in uw regio!

Allround loodgieter

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button